René Schouten

zicht op groen

 

 

 

Doordat wij jarenlang gewerkt hebben in deze sector, hebben wij een brede kennis inzake aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen. Ook hebben wij intensief samengewerkt met grote bedrijven, gemeenten en instellingen. Wij kunnen u hierdoor o.a. goed en deskundig adviseren of andere bedrijven de met u gemaakte afspraken op een juiste wijze nakomen.

 

Adviesdiensten zullen los van de hoveniersdiensten aangeboden worden en door ons worden uitgevoerd. Hierbij denken wij aan een kwaliteitsschouw voor opdrachtgevers die in redelijkheid en billijkheid over een goed onafhankelijk oordeel willen beschikken betreffende de geleverde diensten van hun groenvoorziener. Veel instellingen worstelen met de vraag hoe zij de kwaliteit van het werk adequaat en met acceptabele kosten kunnen schouwen. Wij leveren hierop het antwoord op basis van onze jarenlange ervaring als groenaannemer, gecombineerd met een eenvoudige maar doeltreffende tool in een door ons opgezette schouwmatrix in een Excel-format.

Aanvullend willen wij U het aanbod doen als adviseur te functioneren voor het nemen van kostenbesparende maatregelen. Hierbij kan gedacht worden aan het doorrekenen van de mogelijke aanpassingen aan het beheer van de locatie, waardoor d.m.v. aanpassing aan terrein of niveau de begroting van de opdrachtgever passend gemaakt kan worden.

 

Tevens kunnen wij samen met u onderzoek doen naar middelen voor aanleg en onderhoud van grote projecten binnen het vastgestelde budget. Daar waar gewenst kan gezamenlijk gekeken worden naar oplossingen op maat en noodzakelijke besparingen.

René Schouten

zicht op groen

Berkenlaan 59

5271 ND

Sint-Michielsgestel

 

06-44718502

info@reneschouten.nl

                 KvK:57910790 / BTW.: NL187938283